Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Hurup Taxi tilbyder

Her hos Hurup Taxi v/Heine Poulsen tilbyder vi forskellige former for taxikørsel, alt efter hvad du har brug for, du er altid velkommen til at kontakte os for at høre mere om vores ydelser.

Handicapkørsel

Vores chauffører henter og afleverer gerne passagererne efter aftale. Vi er vant til at køre passagerer med specielle behov og råder derfor over 2 Handicapbusser med plads til 2 kørestole i hver, eller 2 x 8 siddepladser.

Læs mere her »

Pakkekørsel

Vi yder også kørsel med pakker og små forsendelser. Vi kan derfor tilbyde at hente og bringe små pakker for dig, hvis du ikke har tid til at vente på posten.

Læs mere her »

Taxikørsel

​Hurup Taxi gør det let og hurtigt for dig at bestille en taxi når du har brug for det. Vores kundeservicecenter har åbent 24 timer i døgnet, og er altid parate til at tage i mod din bestilling. Vi giver gerne tilbud, hvis der er behov for det. Vores område dækker hele limfjordsområdet, så der er normalt altid en vogn i nærheden af dig.

Læs mere her »

Bestil din taxi i dag

Vores erfarne chauffører og moderne flåde sikrer, at du når din destination behageligt og til tiden. Lad os hjælpe dig sikkert frem.

Du er altid velkommen til at kontakte os hvis du skulle have spørgsmål eller andet.

Kontaktoplysninger

Hurup Taxi

Bredgade 150, 7760 Hurup

Klik her for rutevejledning

Telefon: 97 95 12 73

E-mail: mail@huruptaxi.dk